WH18

Wilhelminasingel

Weert - WH18

Wilhelminasingel - 29 stadsappartementen.

Stadsappartementen met functionele luxe in het stadscentrum van Weert. Medio juli 2021 wordt het gebouw wat voorheen werd gebruikt als kantoor opgeleverd als 24 woonappartementen met functionele luxe. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’, namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Variërend in woonoppervlakte en huurprijzen.

 

Kenmerkend voor alle woningen is de functionele luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Bovendien wandel je gelijk het stadscentrum in!

Alle appartementen zijn modern afgewerkt met gevoel voor detail. Het enige dat je nog zelf moet doen is de wandafwerking en je meubels verhuizen! De wanden zijn behangklaar. De badkamer is voorzien van een smaakvolle sanitaire afwerking en de kranen zijn in een eigentijdse kleur (zwart) uitgevoerd. De moderne zwarte keuken is greeploos en afgewerkt met inbouwapparatuur. Verder is het gehele appartement met uitzondering van de natte ruimtes (tegels) afgewerkt met een PVC-vloer in een natuur eikenlook en visgraat gelegde stroken.

LOCATIE

Het gebouw bevindt zich op de plaats van een voormalig klooster genaamd 'Ursulinden'. In 1994 wordt het herontwikkeld tot woon- / winkel-/kantoorgebouw.

 

Het voormalige kantoorobject is opgebouwd uit vier verdiepingen en grenst aan het kernwinkelgebied van Weert.

Vanwege de locatie heeft het object een zeer hoge attentiewaarde waar het wordt omringd door verschillende retailers (zowel lokale ondernemers als winkelketens), waaronder New Yorker, Only, Hema, Vodafone, Eyes en More, een aantal eetgelegenheden en de ING Bank.

Meer informatie via de website van de verhuurmakelaar Saelmans

Appartement_58.jpg
2228 Vigour - Logo wit.png