top of page

BELEGGINGEN

Front.jpg

Weert - WH18

Wilhelminasingel - 29 stadsappartementen.

Stadsappartementen met functionele luxe in het stadscentrum van Weert. In 2022 is het gebouw wat voorheen werd gebruikt als kantoor door Hermes vervoersbedrijven opgeleverd met 29 woonappartementen met functionele luxe. De appartementen zijn onderverdeeld in drie ‘segmenten’ namelijk; studio’s, stadsappartementen en duplexappartementen. Variërend in woonoppervlakte en huurprijzen.

 

Kenmerkend voor alle woningen is de functionele luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het moderne karakter. Bovendien wandel je gelijk het stadscentrum in! Alle appartementen zijn modern afgewerkt met gevoel voor detail.

MAASTRICHT - HK21 

Heukelstraat - 16 appartementen en 5 grondgeboden woningen

Duurzame nieuwbouwappartementen met functionele luxe in het de wijk Amby van Maastricht. In 2019 is de verwaarloosde voormalige bedrijfslocatie aangekocht ten behoeve van een herontwikkeling die past in de dorpse woonwijk. 

De woningen worden goed geïntegreerd in het bestaande stedenbouwkundige programma, en passend in de omgeving voor wat betreft uitstraling en esthetiek. 

20231101 Maastricht Heukelstraat November.jpg
20231101 Sittard, Wilhelminastraat November.JPG

SITTARD - WS39 

Wilhelminastraat - 63 appartementen - 1 commerciële ruimte

Het project Dot Spot Sittard symboliseert een initiatief van een centrale plek in de stad waar alle aspecten van het moderne leven samenkomen. Net zoals een punt op een kaart, fungeert dit complex als een knooppunt, een sfeervolle plek waar mensen van alle leeftijden, achtergronden en interesses samenkomen.

Dot Spot staat daarbij voor verbinding, zowel fysiek als sociaal. Bewoners ervaren een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid. Het complex zal worden ontworpen om mensen bij elkaar te brengen en interactie te bevorderen. Dot Spot belichaamt dan ook een moderne en trendy levensstijl. Het is een plek waar je kunt genieten, omringd door alle voorzieningen en faciliteiten die je nodig hebt.


Een nieuw initiatief: Dot Spot Sittard. In dit plan worden zelfstandige wooneenheden gecreëerd die bestemd zijn voor starters en een- of tweepersoonshuishoudens.

2228 Vigour - Logo wit.png
bottom of page